به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان، روز دوشنبه مورخ ۱۹ آبانماه ۱۴۰۴ جلسه درونبخشی ارتقای شاخصهای بهداشت محیط با دستور کار تحلیل شاخصهای موجود و برنامهریزی جهت بهبود آنها، با حضور مهندس فرید شریفی رئیس مرکز بهداشت مریوان، بازرسان بهداشت محیط مراکز شهری و روستایی و کارشناسان ستادی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.
در ابتدای جلسه، مهندس فرید شریفی رئیس مرکز بهداشت مریوان، واحد بهداشت محیط را ویترین مرکز بهداشت عنوان کرده و با تأکید بر نقش مؤثر بازرسان بهداشت محیط در تأمین سلامت عمومی و بهویژه سلامت غذایی جامعه، خواستار افزایش حساسیت، دقت و جدیت در اجرای وظایف محوله و نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شد.
در ادامه، مهندس کریمی مسئول واحد بهداشت محیط، هدف از برگزاری جلسه را تجزیه و تحلیل شاخصهای وضع موجود بهداشت محیط شهرستان بر اساس پایشهای محیطی انجامشده در مهرماه سال جاری و دادههای استخراجشده از سامانه «سامح» عنوان کرد. وی با ارائه گزارشی بهصورت پاورپوینت و تفکیکشده برای مراکز، وضعیت شاخصهای بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی را تشریح نمود و اظهار داشت: وضعیت موجود نیازمند تلاش و برنامهریزی هدفمند همکاران در حوزه آموزش، بازرسی و پیگیری مستمر تا حصول نتایج مطلوب است.
در پایان جلسه، ۱۰ مصوبه در راستای ارتقای شاخصهای بهداشت محیط و رفع موانع موجود تدوین و برای اجرا به بازرسان بهداشت محیط ابلاغ گردید. از جمله این مصوبات میتوان به تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازبینی و ویرایش اطلاعات مراکز در سامانه سامح، افزایش نظارت بر مواد غذایی حساس، ارتقای شاخصهای بهداشتی مراکز و اماکن، و برخورد قانونی با متخلفان در حوزه بهداشت مواد غذایی اشاره کرد.






| افراد آنلاین | 0 |
| بازدید صفحه جاری | 12 |
| تاریخ بروز رسانی | 1403/02/25 |
| بازدید امروز | 46 |
| بازدید دیروز | 53 |
| بازدید کل | 53303 |

