دو واحد عرضه مواد غذایی در مریوان به دلیل وجود نواقص بهداشتی و بیتوجهی به اخطاریههای ابلاغشده توسط بازرسان بهداشت محیط پلمپ شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت ویژه بر رستورانها، سفرهخانههای سنتی، کترینگهای غذای آماده و اغذیهفروشیهای سطح شهر، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت مریوان در تاریخ 1404/09/11 با همکاری اداره تعزیرات حکومتی و مدیریت محترم اماکن عمومی نیروی انتظامی، اقدام به پلمب دو واحد تهیه و توزیع مواد غذایی (واحد غذای آماده و اغذیهفروشی) کردند.
پلمب این واحدها به دلیل وجود نواقص بهداشتی و بیتوجهی به اخطاریههای ابلاغشده توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.
گفتنی است؛ طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت و بازرسیها بهصورت ویژه و مستمر انجام میشود. همچنین شهروندان محترم میتوانند در هر ساعت از شبانهروز از طریق سامانه شکایات مردمی بهداشت ۱۹۰، موارد تخلف را گزارش کنند.

| افراد آنلاین | 0 |
| بازدید صفحه جاری | 2087 |
| تاریخ بروز رسانی | 1404/09/01 |
| بازدید امروز | 10033 |
| بازدید دیروز | 17833 |
| بازدید کل | 7669887 |

